Kreativni break za MTV

04_04_2008
Kreativni break za MTV

Pod okriljem televizijske mreže MTV u devetnaest država održava se natječaj Break MTV. Pozvani su svi kreativni pojedinci, grupe, redatelji, grafičari, slikari, glazbenici, studenti… da prijave svoj Art Break - od 5 pa sve do 30 sekundi dugački uradci... 

Pod okriljem televizijske mreže MTV do 01.07.2008. se u devetnaest država održava natječaj Break MTV. Pozvani su svi kreativni pojedinci, grupe, redatelji, grafičari, slikari, glazbenici, studenti… da prijave svoj Art Break!

Art Break su od 5 pa sve do 30 sekundi dugački uradci različitih imidža, odnosno grafičko-vizualnih dojmova, bez izrazite poruke, koji se redovito emitiraju na programu MTV-ja primjerice između glazbenih spotova i oglasnih blokova. Sadrže kreativni trenutak, odnosno ideju koja se u različitim tehnikama (2D ili 3D animacija, fotografija, film, video, grafička rješenja) i na različite načine ostvaruje u okviru 5 do 30 sekundi spota.

Osim što će možda baš vaš Art Break biti jedan od onih izabranih koji će se emitirati na svjetskoj MTV-jevoj mreži (i na TV programu i na internetskim stranicama i u obliku mobilnih sadržaja), u regiji će najbolja ili najbolji sudjelovati u radionici s kreativnom ekipom MTV Adrije.

Više informacija i prijava radova na webu: www.breakmtv.com