Fotografi, mi opet imamo štipunice!

06_04_2008
Fotografi, mi opet imamo štipunice!

Udruga splitski.portal raspisuje natječaj za postav trećeg izdanja izložbe fotografija splitska.tiramola! Kao i prethodnih godina pozvani su svi mladi fotografi, čak i oni koji se fotografijom ne bave niti kao hobijem, ali smatraju da su uhvatili privlačan trenutak.

Udruga splitski.portal raspisuje natječaj za postav trećeg izdanja izložbe fotografija splitska.tiramola! Kao i prethodnih godina pozvani su svi mladi fotografi, čak i oni koji se fotografijom ne bave niti kao hobijem, ali smatraju da su uhvatili trenutak privlačan oku javnosti. Nema zadane teme, jedina ograničenja koja postavljamo su: 5 fotografija po autoru i da su sve prijavljene fotografije nastale u Splitu.


S kartice, iz škafetina...



Ne, nemojte se sada zbog spomena Splita ograničiti samo na razglednice i popularne splitske motive. Pretražite arhivu ili češće ponesite svoj fotoaparat u šetnju i do 10. svibnja odaberite svojih pet najboljih fotografija. Naravno, ne zaboravite ih do tog datuma u maksimalnoj rezoluciji poslati na [email protected] ili donijeti na CDu u Info zonu. Osim imena, prezimena, godine rođenja i maila, obavezno napišete i broj mobitela kako bi vas lakše po potrebi kontaktirali.

Prošlogodišnji postav sada pogledajte na tiramolinom webu


Treća - totalno drukčija



Ovog puta planiramo olakšati posao stručnom žiriju pa mu omogućiti da izabere više od 30 najboljih fotografija, a u samom natječaju spremno očekujemo više od prošlogodišnjih 300 fotografija. Vjerojatno se pitate kako ćemo postaviti izložbu, kako će izgledati tiramola, na čemu se visjeti fotografije, kakav će biti program i tko će sve doći na otvorenje… Na tiramolinom webu split.com.hr/tiramola prisjetite se kako je splitska.tiramola izgledala prošlih godina. Ove godine će biti - totalno drukčija ;)


Prošlogodišnje otvorenje - ovo godine totalno drukčije ;)



Rezime natječaja


Rezimirajmo što je potrebno za sudjelovanje na ovogodišnjoj .tiramoli:

  • autori do 29 godina mladosti
  • fotografija nastala u Splitu (kući, klubu, školi, busu...)
  • 5 fotografija u što većoj rezoluciji poslati ma mail [email protected] ili donijeti na CDu u Info zonu
  • u prijavi navesti ime, prezime i godinu rođenja autora te broj mobitela
  • rok slanja je do 10.05.2008., dovoljno vrimena za prošetat s foto aparatom u ruci čak i na fešti Sv. Duje


Nemojte računati na to da ćemo produžiti rok za slanje i nemojte se predomišljati u svom izboru pa naknadno slati nove fotografije. Dijelit ćemo tugu sa autorima čije kvalitetne fotografije ne uđu u konkurenciju zbog nepotpune prijave. Za sva pitanja, tu je isti mail kao i za fotografije :)