Postani AIESECovac

14_03_2008
Postani AIESECovac

AIESEC daje priliku studetima da postanu dio ove velike globalne mreže koja pruža bezbroj mogućnosti. U razdoblju od 3. do 18. ožujka AIESEC će se promovirati na štandovima na EFu, FESBu i FF u Splitu. O tome kako postati članom informirajte se na prezentaciji...

AIESEC, najveća međunarodna studentska organizacija na svijetu, po drugi put ove akademske godine, studetima daje priliku da postanu dio ove velike globalne mreže koja pruža bezbroj mogućnosti.

Stjecanjem brojnih vještina u timskom radu na projektima, sudjelujući na brojnim edukativnim skupovima na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini, te odlaskom na međunarodnu stručnu praksu – AISEEC omogućava mladim ljudima da postanu konkurentni u današnjem poslovnom okruženju.

U razdoblju od 3. do 18. ožujka AIESEC će se promovirati na štandovima na Ekonomskom fakultetu, FESBu i Filozofskom fakultetu. O tome kako postati članom AIESEC-a informirajte se na prezentaciji koja će se održati 17. i 18. ožujka u 18 sati na Ekonomskom fakultetu (dvorana 7).

www.aiesecsplit.com