Karijera počinje ranije

11_03_2008  |  Foto: Stipe Marinović
Karijera počinje ranije

U srijedu i četvrtak u Splitu će se na Ekonomskom fakultetu održati <strong>Career Days</strong>, nakon pet godina ponovno u organizaciji AIESEC Split. Za vrijeme održavanja manifestacije održavat će se seminari i radionice na temu poduzetništva.

U srijedu i četvrtak, 12. i 13. ožujka, u Splitu će se na Ekonomskom fakultetu održati Career Days. Cilj manifestacije je okupiti izabrane gospodarske subjekte i studente kako bi se iz prve ruke pružile informacije o potrebama koje gospodarstvo ima od potencijalnog budućeg kadra i kako bi se gospodarski subjekti prezentirali u pravom svjetlu te ostvarili izravnu komunikaciju s potencijalnim budućim zaposlenicima.

Mjesto prvog susreta poslodavaca i (skorih) poslomprimaca

S obzirom na sve veću relevantnost poduzetničkih vještina kod zaposlenika u tvrtkama, ovogodišnjom manifestacijom Career Days gospodarskom sektoru je omogućena prilika educiranja i pripreme studenata za poslovni svijet prije nego što diplomiraju, što i jednima i drugima služi na obostranu korist. Stoga će se za vrijeme održavanja manifestacije održati seminari i radionice na temu poduzetništva, koje će voditi istaknuti predstavnici gospodarskog sektora i profesori.


Career Days organiziraju mladi za mlade
Ovogodišnja manifestacije Career Days nakon pet godina ponovno je u organizaciji Međunarodne studentske organizacije AIESEC Split. Posebnost ovog projekta je činjenica da ga organiziraju studenti za studente, koji na najbolji način mogu procijeniti potrebe studenata i napraviti nešto što će utjecati na pozitivne promjene.