Monolozima do stana

10_03_2008
Monolozima do stana

Povodom svjetske kampanje V-day i u cilju senzibiliziranja javnosti o problemu nasilja nad ženama i djevojkama udruga Domine u klubu Ghetto organizira predstavu Vaginini monolozi. Predstava je temeljena na višestruko nagrađivanoj knjizi Eve Ensler.

Širom svijeta pod okriljem V-day organizacije održavaju se predstave u cilju prikupljanja sredstava za skrb o žrtvama nasilja. Središnje obilježavanje jubilarnog desetog V-daya bit će u New Orleansu 12. travnja.

Povodom svjetske kampanje V-day i u cilju senzibiliziranja javnosti o problemu nasilja nad ženama i djevojkama udruga Domine u klubu Ghetto organizira predstavu Vaginini monolozi. Predstava je temeljena na višestruko nagrađivanoj knjizi Eve Ensler, a ovo je već četvrta godina njenog izvođenja u organizaciji Domina.


I Split će obilježiti V-day
Cijeli organizacijski tim, skupa sa redateljicom Anom Dalbello i glumicama Natašom Pavlov, Sanelom Marković, Draganom Gačić-Ivanišević, Deanom Hem te Ivom Vodopivec, volonterski će glumiti u predstavi.

Predstava će se održati u utorak 11.03. od 20 sati, a ulaznice možete kupiti po proizvoljnoj cijeni od 20 do 100 kuna u udruzi Domine na adresi Bosanska 4 i u klubu Ghetto. Prihod je namijenjen stambenom zbrinjavanju štićenice splitskog Ženskog đačkog doma koja zbog punoljetnosti mora napustiti Dom.