Fiume u Zagrebu

04_03_2008
Fiume u Zagrebu

Opet, da pokažemo da mislimo i na vas prebjege, poklanjamo 5 karata za koncert u Zagrebu :P U Tvornici kulture 6. ožujka, Neno Belan & Fiumens praćeni posebnim gostima koncertno će predstaviti Rijeku snova, ali i podsjetiti na hitove iz vremena Đavola i Fiumensa.

U zagrebačkoj Tvornici kulture 6. ožujka, Neno Belan & Fiumens praćeni posebnim gostima koncertno će predstaviti Rijeku snova, ali i podsjetiti na hitove iz vremena Đavola i Fiumensa. Bit će to njihov prvi veliki zagrebački koncert nakon dugo vremena.


Od Rijeke snova do Bračke balade pa u Tvornicu
Započevši album s pjesmom Rijeka snova, a završavajući ga s Bračkom baladom, Belan je simbolički opisao svoj životni i glazbeni put. U vremenu opće zaluđenosti klapskim pjevanjem, našao je optimalan način kako klapu uklopiti u svoju urbanu priču. Album Rijeka snova je u domaćim medijima ocijenjen kao jedan od ponajboljih domaćih pop rock albuma protekle godine.


Rijeka snova, vrelo nade...

Ulaznice za zagrebački koncert su u pretprodaji po cijeni od 50kn, a na dan koncerta 70kn. Prodajna mjesta su: Dallas Music Shop - Tkalčićeva 7, Dancing Bear Shop - Gundulićeva 7, Sirius CD Shop - Importanne Galerija, MJ Zagorka - Importanne Centar i Tvornica Kulture - Šubićeva 2.

Opet, da pokažemo da mislimo i na vas prebjege, poklanjamo 5 karata za ovaj zagrebački koncert  :P  Moglo bi nam nagradno pitanje biti o kome ili čemu to Belan pjeva u ljubavnim stihovima na svom novom albumu - o djevojci, omiljenom gradu ili otoku za kojim žudi, ali ni mi nismo baš uvijek sigurni :) Zato, šalabahter pod miš i ista pravila, ka' da ste u Splitu!

Evo ZG 5orke:
Goran Barač
Ivan Rakuljić
Marijana Banovac
Tanja Petrović
Mario Brčić