Naši švicarski hotelijeri

29_02_2008
Naši švicarski hotelijeri

BHV education ponovno dolazi u Info zonu održati nove prezentacije. U srijedu će predstaviti jednu od prvih švicarskih škola hotelskog menadžmenta na engleskom jeziku. Sljedećeg dana će održati svoj redoviti prezentacijski info sastanak.

Tvrtka BHV education ponovno dolazi u Info zonu održati nove prezentacije. BHV Education je osnovan 1995. od kada mlade ljude iz šire regije upućuje na školovanje u inozemstvo. U srijedu 5. ožujka predstavit će Hotel Institute Montreux, jednu od prvih švicarskih škola hotelskog menadžmenta na engleskom jeziku.


Prethodna prezentacija BHVovih programa u Info zoni
Hotel Institute Montreux osnovan je 1984. i od tada svake godine broj polaznika raste, a HIM se smatra jednom od najboljih švicarskih škola hotelijerskog menadžmenta sa svjetskom reputacijom. Više od 80 % menadžera vodećih svjetskih hotela steklo je svoje diplome upravo u Švicarskoj. HIM kombinira tradicionalno švicarsko hotelijerstvo s američkim prokušanim menadžmentom i razvijen je poseban švicarsko-američki program u suradnji sa priznatim američkim sveučilištem Northwood. Na kraju studija dobiva se dvostruka švicarsko – američka diploma što diplomante svrstava na visoku poziciju pri budućem zapošljavanju. Na besplatnoj prezentaciji nazočit će i predstavnica Hotel Institute Montreux.

Sljedećeg dana BHV će održati svoj redoviti prezentacijski info sastanak na kojem možete saznati informacije o školovanju u inozemstvu te imati priliku upoznati i bivše polaznike, čuti njihovo iskustvo te postaviti pitanja.

www.bhvedu.com