Joga za studente

24_02_2008
Joga za studente

Zbog sve veće potrebe studenata za vrstom rekreacije koja će im pomoć u razvijanju koncentracije, gibljivosti i jačanju tijela usprkos satima sjedenja, u suradnji sa Splitskim sveučilištem i Studentskim centrom, pokrenut je program joge za studente.

Zbog sve veće potrebe studenata za vrstom rekreacije koja će im pomoć u razvijanju koncentracije, gibljivosti i jačanju tijela usprkos satima sjedenja, u suradnji sa Splitskim sveučilištem i Studentskim centrom, pokrenut je program joge za studente i osobe koje su svakodnevno izložene sličnom fizičkom i intelektualnom naporu.

Programi su posebno dizajnirani za poboljšavanje studentskog života: jačanja osobne odlučnosti, razvijanja bolje koncentracije, povećavanje kapaciteta pamćenja, brzinskog obnavljanja energije, poboljšanje zdravlja i jačanje tijela, obnavljanje živčanog sustava…


Svaki dan će se održavati jedan od četiri programa tako da svatko može izabrati prema svojim željama i potrebama. Upisi su u tijeku, no nastavit će se i narednih mjeseci. Do kraja veljače prezentacije programa su besplatne i održavaju se utorkom i četvrtkom, a cijena će poslije biti simbolična. Mjesto održavanja je Studentski dom Spinut, Matoševa 56.

Mob: 095 / 90 50 11
Mail: [email protected]
Web: www.joga.hr