Kapulica mlada...

20_02_2008
Kapulica mlada...

Info zona u suradnji sa udrugom Libella povodom Tjedna pažnje na poremećaje prehrane, organizira niz događanja. Uz informativnu izložbu predavanja će održati dr. sc. Ivan Urlić i dr. med. Nada Stipić, a zdravu spizu pripravit će Dalmatinski kuhar...

Informativni centar za mlade Info zona u suradnji sa udrugom Libella koja se bavi savjetovanjem i prevencijom poremećaja anoreksije nervose i bulimije nervose, povodom zadnjeg tjedna veljače, Tjedna pažnje na poremećaje prehrane, organizira događanja u prostoru Info zone.

U cilju informiranja javnosti održat će se dva javna predavanja koje će održati član udruge Libella dr. sc. Ivan Urlić, psihijatar i psihoanalitičar, i dr. med. Nada Stipić, specijalist školske medicine iz Savjetovališta za prehranu i poremećaje prehrane učenika i studenata Zavoda za javno zdravstvo.

četvrtak, 21.02.  
18:00 Poremećaji prehrane i osobine ličnosti
  dr. sc. Ivan Urlić, psihijatar i psihoanalitičar
utorak, 26.02.  
17:30 otvaranje informativne izložbe
18:00 Prevencija poremećaja tjelesne težine kod djece
  dr. med. Nada Stipić, specijalist školske medicine
--:-- domjenak udruge Dalmatinski kuhar

Ovo će biti prigoda i da se u prisustvu stručnjaka, predstavnika Grada i splitskih obrazovnih ustanova osvrnemo na mjeru 4.15 aktualnog Gradskog programa djelovanja za mlade koja predviđa podupiranje edukacija o zdravoj prehrani te subvencioniranje zdrave prehrane u đačkim i studentskim domovima, menzama i institucijama grada Splita.

Neće bit kapulice mlade, vjerojatno crni rižot ;)