'Ste u gabuli?

14_02_2008
'Ste u gabuli?

Za sve vas koji ste u gabuli zbog nepoklonjenog poklona… Ako druga strana nikako ne prihvaća priču o Danu zaljubljenih kao Danu trgovaca, ako ste pri sitnim parama, ako niste uopće pri parama... Par načina kako bi se možda mogli izvuć :)

Za sve vas koji ste u gabuli zbog nepoklonjenog poklona… Ako druga strana nikako ne prihvaća priču o Danu zaljubljenih kao Danu trgovaca, probajte s kompromisom - Antivalentinovo u Info zoni. Ako ste pri sitnim parama, u Dallas music shopu na Pjaci je akcija – u paru kupite CD, a na poklon dobijete CD s ljubavnim baladama. Ako niste uopće pri parama, vadite se na odgodu i igrajte nagradne igre na portalu - za subotnji party u Master'su ili za Gibonnijev CD acoustic:electric.


Ma jel' za svako Valentinovo stavimo ovu sliku? (foto: S. Marinović)
Za CD pošaljite mail na [email protected] pa ćemo vam se javit ako i kad ga dobijete - do tad smislite kako ćete nabavit kartu za Gibin koncert 29. veljače u maloj dvorani na Gripama. E, to će tek bit večer za uživanje, kakvo Valentinovo...

Ovo je samo par načina kako bi se možda mogli izvuć. Ako još tražite stol za dvoje za večeras, sretno! Uvik vam ostaje provest popodne skupa na ovom prelipom danu :)