Bacit na priču

04_02_2008
Bacit na priču

Drugo izdanje splitskog Festivala pričanja priča Pričigin održat će se od 29. do 31. svibnja 2008., a organizacijski odbor i ove je godine raspisao nagradni natječaj za kratku priču. Autori prve tri odabrane priče stječu pravo ispričati ih u sklopu jedne od večeri Festivala.

Drugo izdanje splitskog Festivala pričanja priča Pričigin održat će se od 29. do 31. svibnja 2008., a organizacijski odbor i ove je godine raspisao nagradni natječaj za kratku priču. Natječaj traje do 12. travnja 2008.

Priča može imati najviše pet kartica teksta (9000 znakova uključujući i praznine), a treba biti poslana isključivo na adresu [email protected] s naznakom "za natjecaj“.

Autori uz priču trebaju napisati svoje puno ime i prezime, kontakt adresu i telefon, te kratke podatke o svom životu i radu.


Prošlogodišnja festivalska večer u Domu mladih
Svaki autor smije poslati do tri rada. Priče ulomci iz većih proznih cjelina ili već objavljivani radovi neće se uzimati u razmatranje.

Popis pristiglih radova i imena autora moći će se pronaći na www.pricigin.hr, dok će nagrađeni radovi u cijelosti biti objavljeni na stranicama Festivala.

Priče se ne honoriraju. Autori prve tri odabrane priče stječu pravo ispričati ih u sklopu jedne od večeri Festivala. Odabrane priče od strane žirija bit će po svršetku Festivala objavljene u elektroničkoj ili tiskanoj publikaciji.