Art & Music Festival

25_01_2008
Art & Music Festival

Natječaj za 12. Art & Music Festival 2008. otvoren je za solo izvođače i sastave iz cijelog svijeta bez obzira na stil glazbe koju izvode, a koji nemaju objavljen nosač zvuka za službeno registriranu diskografsku kuću. Osam polufinalista nastupat će od 1. do 3. svibnja u Puli.

Otvoren je natječaj za 12. Art & Music Festival 2008. Sedmeročlani žiri odabrat će osam polufinalista koji će nastupati od 1. do 3. svibnja u Puli. Nakon nastupa uživo svih osam izvođača, žiri festivala odabrat će dva finalista, dok će jednog finalista izabrati publika, te će sva tri izvođača ponovno nastupiti u finalu kada će biti proglašen i pobjednik 12. Art & Music Festivala 2008.

Natječaj je otvoren za solo izvođače i sastave iz cijelog svijeta bez obzira na stil glazbe koju izvode, a koji nemaju objavljen nosač zvuka za službeno registriranu diskografsku kuću.


Pobjednik 11. izdanja festivala je beogradski bend Repetitor
Svaki izvođač ili sastav na natječaj mora poslati najmanje 3 snimljene pjesme i to isključivo na CD-u, te popratni press materijal koji mora sadržavati:
  • kontakt osobu (ime i prezime, ulica i kućni broj, grad, država, telefon, mobitel, mail);
  • imena članova grupe;
  • kratku biografiju;
  • fotografiju grupe (izvođača);
  • web adresu (ukoliko je posjeduju).
Pjesme moraju biti autorske. Sav poslani materijal ne vraća se pošiljateljima.

Prijave za sudjelovanje primaju se do 7. ožujka 2008..
Festival će se održati od 24. travnja do 3. svibnja 2008.

Pobjednik za nagradu dobiva mogućnost potpisivanja ugovora za prvi album, te mogućnost snimanja albuma u Studiju Partyzan u Puli (60 sati korištenja studija).

Prijave se šalju na adresu:
Art & Music Festival P.P. 201
52100 Pula
Hrvatska


www.artandmusicfest.org