Pjesnici glasova ili tišine

20_11_2007
Pjesnici glasova ili tišine

Grad Trst i United World College of the Adriatic raspisali su međunarodni natječaj poezije Castello di Duino na temu Glasovi/Tišina. Natječaj je namijenjen mladima iz cijelog svijeta do 30 godina starosti, a sudjelovanje je besplatno.

Grad Trst i United World College of the Adriatic raspisali su međunarodni natječaj poezije Castello di Duino na temu Glasovi/Tišina

Natječaj je namijenjen mladima iz cijelog svijeta do 30 godina starosti, a sudjelovanje je besplatno. Svaki sudionik može prijaviti jednu pjesmu, do 50 stihova. Pjesme se mogu slati i na materinjem jeziku uz prijevod na engleski i/ili talijanski.

Nagrade za prva tri mjesta su do 500€, a predviđene su i manje nagrade i pohvale. Izbor boljih pjesama bit će objavljen kod IBISKOS izdavača Risolo. Posebne nagrade predviđene su za sudionike mlađe od 16 godina i za tri najbolje škole koje sudjeluju s kolektivnim radovima.

Rok za prijavu: 06.01.2008.

Prijavnica za sudjelovanje zajedno s pjesmom šalje se na: [email protected] (pjesma mora biti priložena u formatu word ili rtf ) ili na adresu:

Gabriella Valera
Via Matteotti 21
34138 Trieste
Italia