Pantomima u Domu mladih

20_11_2007
Pantomima u Domu mladih

Pantomimičarska predstava Alena Čelića pod nazivom Hotel Memorial bit će postavljena na off sceni Doma mladih 22. i 24. studenog s početkom u 20 sati. Predstavu posebno atraktivnom čini glumačko umijeće izražavanja gestama i tjelesna motorika.

Predstava Alena Čelića pod nazivom Hotel Memorial bit će postavljena na off sceni Doma mladih (mali amfiteatar) 22. i 24. studenog s početkom u 20 sati. Hotel Memorial je cjelovito djelo glumca pantomimičara Alena Čelića koji potpisuje režiju, glazbu i dakako glumačku izvedbu. Predstava se odvija kroz četiri tematske priče koje se spajaju u trilerski zaokruženu cjelinu.

Pedesetpetominutnu predstavu posebno atraktivnom čini glumačko umijeće izražavanja gestama i tjelesna motorika kojima se gradi lik nadobudnog mladića okruženog fiktivnim svijetom slavnih imena, toreadora koji ima problema s vlastitim ruhom, pisca u idejnoj krizi ili ambicioznog i megalomanskim idejama sklonog poliglota.


Alen Čelić diplomirao je na Visokoj školi za scensko izvedbene umjetnosti u Essenu; trenutno podučava scenski pokret na Umjetničkoj akademiji u Splitu, a povremeno vodi i radionice pantomime.

Ulaznice se mogu kupiti pola sata prije predstave po cijeni od 30kn. Predbilježbe i akreditacije mogu se dobiti u tajništvu MKC Split na telefon 537 449 i 537 471 ili na [email protected].