Igra se nastavlja...

19_11_2007
Igra se nastavlja...

Kako smo i najavili, u četvrtak – 2. Večer društvenih igara! Naravno, nećemo raditi kopiju prve večeri, koliko god nam ona svojom atmosferom i brojnošću bila dobra i poželjna i u drugom izdanju. Ovaj put je vrhunac večeri - tombola!

Nakon doprinosa političkom životu mladih, Info zona se opet može posvetiti društvenim igrama :) Kako smo i najavili, u četvrtak 22.11. od 19 sati u Info zoni – 2. Večer društvenih igara! Naravno, nećemo raditi kopiju prve večeri, koliko god nam ona svojom atmosferom i brojnošću bila dobra i poželjna i u drugom izdanju. Ovaj put je vrhunac večeri tombola, društvene igre sami donosite, a sve je začinjeno po potrebi milozvučnim, a na mahove energičnim ritmovima iz zvučnika.

Je da je bilo dobro, al' glupo je da bude sve isto ;)

Tiket za tombolu je 5 kuna, za dobitak igraju samo svi izvučeni brojevi. Pobjednica ili pobjednik dobiva sav prikupljen novac i nema obvezu čašćenja publike i konkurenata, njihovim mrkim pogledima usprkos.

Prije i poslije, može netko i za vrijeme, tombole opet se zabavite uz društvene igre. Potpisujte peticije ili drukčije izrazite svoje zahtjeve za nekom igrom od prošlog puta pa se možda i izborite za nju, ali želja nam je da sad vi pokažete one o kojima ste pričali: "Joj, imam ja doma jednu,'naš kako je dobra!"

Dobrodošli su svi, kako ekipa od prošlog puta tako i neki novi ;) Vidimo se – četvrtak, 22.11.'07., od 19:00 dok ne odemo doma, Info zona, Šperun, Jerina 1, iza Sv. Frane, priko puta Keruma, evo ode… Svoje piće, svoje iće, svoje igre… Ma dobro, dat će nešto i domaćin.

P.S. Dućan priko puta radi do 21:00h.