Predizborna predstava

16_11_2007
Predizborna predstava

Info zona organizira tribinu pod imenom "I mladi se pitaju" na kojoj će se sučeliti predstavnici lista u našoj, desetoj izbornoj jedinici. Bilo da te privuče mogućnost da političarima stvaraš tremu ili da ipak ne želiš zaokružiti (samo) na temelju smješka na plakatu: ponedjeljak, 18h, GKL.

Info zona u ponedjeljak, 19. studenog 2007. u 18 sati u Gradskom kazalištu lutaka Split organizira tribinu pod imenom "I mladi se pitaju" na kojoj će se sučeliti predstavnici lista u našoj, desetoj izbornoj jedinici.

Sučeljavanje je osmišljeno kako bi se mladi upoznali s dijelom programa političkih stranaka koji se odnose na rješavanje problema mladih i kako bi mlade motivirali da se, na osnovu vlastitog mišljenja i stava, odazovu na izbore i iskoriste svoje građansko pravo. Naravno, riječ će dobiti i gosti u publici, posebno maturanti te predstavnici udruga mladih i za mlade, kako bi direktno iznjeli svoja pitanja i raspravljali o konkretnoj problematici mladih u Hrvatskoj. Moderator tribine bit će gosp. Eugen Jakovčić.


Što'no se kaže: nek' se glas građana čuje, izađi i(z)bori se... i kako sve to ide. Bilo da te privuče mogućnost da političarima stvaraš tremu ili da ipak ne želiš  zaokružiti (samo) na temelju smješka na plakatu: ponedjeljak, 18:00h, Gradsko kazalište lutaka. Ne, nema simbolike u odabiru lokacije :)