Crtići dolaze na jug

16_11_2007
Crtići dolaze na jug

Tko je čeprkao po kalendaru događanja već zna da je Animafest u svom 18. izdanju od nedjelje u Splitu. Ovogodišnji program festivala posvećen je dugometražnom animiranom filmu, a u Splitu obuhvaća 6 vrhunskih ostvarenja svjetske animacije koji se premijerno prikazuju.

Tko je čeprkao po kalendaru događanja već zna da je Animafest u svom 18. izdanju od nedjelje u Splitu. Svjetski festival animiranog filma – ANIMAFEST održava se od 13. do 17. studenoga pod Sljemenom, a od 18. do 20. studenoga 2007. pod Marjanom. Animafest je jedina filmska manifestacija u Hrvatskoj u potpunosti posvećena animiranom stvaralaštvu.


Trailer Toki Wo Kakeru Shoujo (utorak)

Izvršna organizacija festivala po prvi put je povjerena tvrtki HULAHOP za filmsku produkciju i usluge u kulturi. Organizacijski tim ANIMAFESTA objedinjuje producentice niza istaknutih filmskih festivala u Hrvatskoj (Motovun film festival, ZagrebDox, Human Rights Film Festival, Festival eksperimentalnog filma, 25FPS) koje svojim bogatim iskustvom i kreativnošću jamče uspjeh i izvrsnu posjećenost festivala.

Ovogodišnji program festivala posvećen je dugometražnom animiranom filmu, a u Splitu obuhvaća 6 vrhunskih ostvarenja svjetske animacije koji se premijerno prikazuju u Hrvatskoj.

Ulomak iz Oslobodite Jimmyja! (ponedjeljak)

Dakle, tko do sada nije pregledao kalendar događanja, nek' to učini sada! ;) Klikajte 18., 19. i 20. studenoga, pogledajte naslove, pročitajte kratke sadržaje i odaberite dugometražni animirani film za sebe.
 
www.animafest.hr