Red dot design award

12_11_2007
Red dot design award

Dizajneri i dizajnerske firme cijelog svijeta ponovno su pozvani da prijave svoje radove na natječaj Red dot design award, jedan od vodećih i najvećih međunarodnih dizajnerskih natječaja. Proizvodi se ocjenjuju u 16 različitih kategorija...

Dizajneri i dizajnerske firme cijelog svijeta ponovno su pozvani da prijave svoje radove na natječaj Red dot design award. Sa više od 7000 prijavnica iz 60 zemalja ovo je jedan je od najvećih međunarodno priznatih dizajnerskih natječaja u svijetu.

Proizvodi se ocjenjuju u 16 različitih kategorija, kako bi se osiguro kvalitetan izbor, svakoj su kategoriji dodijeljeni članovi žirija koji su stručnjaci sa iskustvom upravo u toj kategoriji. Glavna nagrada Red dot dodjeljuje se proizvodima koje karakterizira izvanredna kvaliteta dizajna.


Dodjela nagrada će se održati 23. lipnja 2008. u Aalto Theatre hotelu u Essenu, u Njemačkoj. Red dot muzej će nakon toga odabrane radove prezentirati na posebnoj izložbi u trajanju od najmanje godine dana i to na jednoj od dvije lokacije: Red dot muzej koji se nalazi u zgradi UNESCO-a ili u Singapurskom Red dot muzeju.

Rok za prijavu: 18.01.2008.

Link za online prijavu: www.registration.pd.red-dot.de/37.html

www.red-dot.de