FUF! za fotografe

07_11_2007
FUF! za fotografe

Centar za mlade – CeZaM iz Čakovca, organizira festival umjetničke fotografije, FUF! 02/07 koji će se održati 14. i 15. prosinca u Čakovcu. Najkasnije do 5. presinca pošaljite svoje 3 najbolje fotke na temu: "Crno-bijela fotografija"....

Centar za mlade – CeZaM iz Čakovca, organizira festival umjetničke fotografije, FUF! 02/07 koji će se održati 14. i 15. prosinca u Čakovcu. Cilj ovog festivala je prezentacija i unaprijeđenje umjetničke fotografije kroz izložbe i druženja fotografa i zaljubljenika u fotografsku umjetnost.

Prvog dana biti će prezentacija radova članova fotografske radionice CeZaM-a i službeno otvorenje Udruge Fotoklub Čakovec, a drugi dan će biti prezentacija radova 20 najzanimljivijih crno-bijelih fotografija koje su kandidati poslali. Prijava je jednostavna i pravo na sudjelovanje imaju svi koji su stariji od 5 godina.

Pošaljite svoje 3 najbolje fotke na temu: "Crno-bijela fotografija" na CD ili DVD mediju, s imenom i prezimenom, kontakt brojem telefona te opisom fotografije (ime, kako, kada i gdje je nastala) na adresu:

Centar za mlade – CeZaM
Aleksandra Schulteissa 19
40 000 Čakovec


Fotografija na sebi ne smije sadržavati nikakve tekstualne znakove i grafička rješenja. Poželjno je da fotografije spremite u najvećoj rezoluciji, 300 dpi-a. Veličina svake fotografije na izložbi biti će 70 cm x proporcionalno. Za sve dodatne inforamcije mailovi su:
[email protected]
[email protected].

prijave: do 5. prosinca
vrijeme: 14. i 15. prosinca
web: http://www.cezam.hr