Postidiplomski u UK

20_10_2007
Postidiplomski u UK

Britansko veleposlanstvo objavilo je natječaj za poslijediplomske stipendije u Velikoj Britaniji za akademsku 2008/2009. godinu. Ove britanske stipendije isključivo su za hrvatske državljanje koji žive u Hrvatskoj i nakon doškolovanja se namjeravaju vratiti u Hrvatsku.

Britansko veleposlanstvo objavilo je natječaj za poslijediplomske stipendije u Velikoj Britaniji za akademsku 2008/2009. godinu. Ove britanske stipendije isključivo su za hrvatske državljanje koji žive u Hrvatskoj i nakon doškolovanja se namjeravaju vratiti u Hrvatsku te u svojoj zemlji ostvariti karijeru.

Stipendija obuhvaća studije: politika, međunarodni odnosi i europski studiji, novinarstvo, pravo, ekonomija, ljudska prava, zaštita okoliša, biznis i menad žment. Kao uvjet kandidatima za stipendiju navodi se da se nakon školovanja trebaju vratiti u Hrvatsku "kako bi postali lideri u svojim područjima ", te moraju imati između 23 i 35 godina.

Natječaj je raspisana do 9. studenoga, do kada se svi potrebni papiri trebaju dostaviti u British Council, Ilica 12/I, 10001 Zagreb.

Detaljnije informacije o poslijediplomskim studijima:
www.educationuk.org
www.prospects.ac.uk
www.postgrad.hobsons.com.

www.britishcouncil.org/croatia