Zaplivala Plivina stipendija

06_10_2007
Zaplivala Plivina stipendija

Pliva će putem natječaja dodijeliti više od trideset stipendija redovnim studentima završnih studijskih godina farmacije, kemije, kemijskog inženjerstva i tehnologije, prehrambene tehnologije, biotehnologije, molekularne biologije i strojarstva.

Postani PLIVIN stipendist!

PLIVA će putem natječaja dodijeliti više od trideset stipendija redovnim studentima završnih studijskih godina farmacije, kemije, kemijskog inženjerstva i tehnologije, prehrambene tehnologije, biotehnologije, molekularne biologije i strojarstva. PLIVINI stipendisti će se moći tijekom studiranja upoznati s praktičnom primjenom teoretskog znanja u proizvodnim procesima, kontroli kvalitete, laboratorijskim istraživanjima i razvoju proizvoda. Ovisno o afinitetima i potrebama mogu odabrati i područje za obavljanje stručne prakse, izradu diplomskog rada, seminarskih radova uz stručnu pomoć i mentorstvo.

Tijekom stipendiranja i suradnje, studenti će direktno surađivati sa specijalistima raznih područja u istraživanju i razvoju. Stipendisti će imati mogućnost direktnog rada sa znanstvenicima i farmaceutskim tehničarima u laboratorijima, upoznati poslovni dio razvoja i proizvodnje lijeka, pravilnike, regulativu i sl.; utvrditi znanja u pretkliničkim istraživanjima, farmakološkim i toksikološkim analizama, testovima stabilnosti, kontroli kvalitete, analitici, proizvodnji, pa i planiranju, procedurama pakiranja te na kraju dozvolama, planovima i strategijama prodaje, istraživanja tržišta i puštanja u promet samoga proizvoda.

Uvjeti za prijavu

  • redovni student treće ili više godine studija farmacije, kemije, kemijskog inženjerstva i tehnologije, prehrambene tehnologije, strojarstva , biotehnologije i molekularne biologije
  • prosjek ocjena viši od 4.0

Kako se prijaviti?
  • pošaljite prijavu i životopis na e-mail adresu [email protected] ili na adresu Ulica grada Vukovara 49, 10000 Zagreb, Kadrovski poslovi s naznakom „Stipendija“
  • u prijavi navedite studentski status, godinu studija koju upisujete i prosjek ocjena

Za sve dodatne informacije, pošaljite upit na [email protected]

Rok prijave: 31. listopada 2007.