Destruktivni Tokyo

30_09_2007
Destruktivni Tokyo

Prošle godine su trebali svirati u Kocki, ali su na kraju završili u Quasiju... Ove godine se od početka zna: klub (o, da, pravi noćni klub koji radi do 4 ujutro) Quasimodo, subota, 06. listopada 2007., upad mukte. Tokyo sex destruction!

Skoro godinu dana nakon prošlogodišnjeg koncerta, Tokyo sex destruction ponovno u Splitu! Prošle godine su trebali svirati u Kocki, ali su na kraju završili u Quassiju... Ove godine se od početka zna: klub (o, da, pravi noćni klub koji radi do 4 ujutro) Quasimodo, subota, 06. listopada 2007., upad mukte (triba je bit i prošle godine pa nije bia).


Opisali smo ga prošle godine ovako...
Sexy-catalonya-60's garage-soul-punk-band. Političko angažirani (pa je posli neko u komentare napisa da nije politički angažiran) španjolski bend opisuje i njihovo srednje ime. TSD kombiniraju mod frizure, crna odijela, r'n'r 60-tih i psihodeliju 70-tih. Uspoređuju ih s International noise conspiracy, sa hivesima, datsunsima, soledad brothersima. Poznati su po odličnim live nastupima, manijakalno-epileptičnom plesu i super-energičnoj, na momente psihodeličnoj svirci...

Mah, 'ko će čitat kad se može slušat ;)


www.myspace.com/tokyosexdestruction