'Ko još tira vola?

01_10_2007
'Ko još tira vola?

Prvim vikendom u listopadu Udruga Most započinje tradiciju održavanja radionica za volontere u Info zoni. Pozvani su svi mladi koji sumnjaju ili su sigurni da su volonteri ili da će to uskoro postati. Jedina obveza je najaviti se i pojaviti se ;)

Ima ona anegdota: "Tko je volonter - oni šta tira vole" :)

Prvim vikendom u listopadu Udruga Most započinje tradiciju održavanja radionica za volontere u Info zoni jednom mjesečno. Pozvani su svi mladi koji sumnjaju ili su sigurni da su volonteri ili da će to uskoro postati.

Jesam li volonter i ako nekome objasnim zadatak iz matematike? Što je uopće volonterski rad? Zašto ljudi volontiraju, 'su ludi? Iako volonteri daruju sebe, svoj talent, svoje slobodno vrijeme – i oni imaju prava i obveze. Nedavno je na snagu stupio, široj javnosti još nepoznat Zakon o volonterstvu – informirajte se i o toj novini. Naravno, sve to u ležernoj atmosferi i neformalnom i kreativnom obliku pod vodstvom djelatnika i volontera udruge Most.


Oba dana, i 6. i 7. listopada, radionica počinje u 10 ujutro i traje do popodnevnih sati. Jedina obveza je najaviti se i pojaviti se ;) Najaviti, odnosno prijaviti se (ime, prezime i mob) možete mailom na [email protected], telefonom 33 99 09 ili osobno u Zoni na adresi Jerina 1 (iza Sv. Frane).