Upoznajte Sandokana...

25_09_2007
Upoznajte Sandokana...

...junaka s kojim se u novoj knjizi obračunao novinar Saša Ljubičić. Njena promocija održat će se u srijedu u Vanilla baru, a uz uvid u kratke priče u kojime se na humorističan način donosi atmosfera 80-ih godina, uživat ćete u dobroj spizi, koktelima i svirci Zinedin Zidana.

'Sandokane, platit ćeš!'  ime je nove knjige Saše Ljubičića, novinara i urednika u Slobodnoj Dalmaciji koja će biti predstavljena sutra navečer (srijeda) od 20 sati u Vanilla baru na poljudskim bazenima. Radi se o kratkim pričama koje na humorističan način donose atmosferu osamdesetih godina Splita, a osim Saše, okupljenima će par riječi o knjizi kazati njegovi kolege Damir Šarac i Milorad Bibić-Mosor.

Nakon formalnog dijela promocije, Miro Bogdanović prirediti će na švedskom stolu dalmatinske delicije na svoj način, a barmeni će izvesti koktel show s Akvinta votkom. Za dobru atmosferu biti će zaduženi momci iz grupe Zinedin Zidan, kojima će to biti prvo predstavljanje u Splitu, a oni koji su ih već čuli uživo vele kako tijekom sat i pol svirke miješaju funky, soul, rock...
Svi ste pozvani!