Lov na Deep Purple!

24_09_2007
Lov na Deep Purple!

A, ne, još ne pričamo o nagradnoj igri... Ono što je do sada bilo nepisano pravilo, sada konačno postaje pisano :) Dajte svoj doprinos stvaranju najveće i najfriškije splitske foto galerije, pišite izvještaje s koncerata i gradskih događanja, komentirajte priče iz gradskog života...

A, ne, još ne pričamo o nagradnoj igri... Ono što je do sada bilo nepisano pravilo, sada konačno postaje pisano :)



Vični aparatu


Šaljite svoje fotografije i dajte svoj doprinos stvaranju najveće i najfriškije splitske foto galerije. Par fotografija iz noćnog izlaska za Nighst mix, za Šetnicu fotografije ljudi koje ste sreli šećući gradom i neka prigodna ili zanimljiva fotografija za Škafetin... Za sve to dobivate plusić u našu tekicu. Ako imate najmanje 20ak više-manje kvalitetnih fotografija zanimljivog događaja, eto cijelog albuma, a vama veeliki plus :)

I jedna fotka za nigh(s)t mix puno znači



Vični tipkovnici



I nesvjetlopisni stvaraoci imaju svoju priliku! Pišite izvještaje s koncerata i gradskih događanja, komentirajte priče iz gradskog života... Sve su to plusevi s kojima gradiš povjerenje da upravo tebi omogućimo intervju s Larom i Bradom.


Meta



Ako se pokažete i dokažete, možemo se dogovoriti i o naknadi troškova – bar besplatna ulaznica dobro dođe ;)

I di je u tome Deep Purple? Tražimo nekoga tko će bit .portalov fotograf i novinar (i) na tom koncertu! Svi, pa i naši stari suradnici, su ovog puta u istom položaju. Naravno, službeni .portalski fotografi i novinari, sa svim pogodonostima koje ta titula nosi, traže se i za druge koncerte i događaje.

Mail je [email protected], al' nemojte sad slat uratke stare nekoliko tjedana i ne zaboravite napisat kako da vas potpišemo ;)