Pun akvarij plakata

16_09_2007
Pun akvarij plakata

Europa 2020 je izložba plakata proizašla iz natječaja na temu budućnosti Europe. MVPEI i Info zona dovode ovu izložbu nakon europske turneje u Split. Na tvrđavi Gripe Boris Ljubičić održat će predavanje na temu "Vizualni identitet Hrvatske i Europe"...

Europa 2020 je izložba plakata proizašla iz dvaju paneuropskih natječaja na temu budućnosti Europe, koji su okupili više od 100 grafičkih dizajnera iz 23 države. Izložba predstavlja najbolje radove iz obaju natječaja, koje je odabarao međunarodni žiri.

Inicijator projekta je renomirani hrvatski grafički dizajner Boris Ljubičić, a izložbu zajednički organiziraju hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija te Hrvatsko dizajnersko društvo uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske.  MVPEI i Info zona dovode ovu izložbu nakon europske turneje u Split, u prostor akvarija na Bačvicama. Otvaranje izložbe bit će u četvrtak 20. rujna 2007., u 19 sati. Bit će otvorena do 4. listopada, od ponedjeljka do petka 10-14 i 16-20 te subotom 9-13.



Istog dana, u 16 sati, na tvrđavi Gripe  Boris  Ljubičić održat će  predavanje na temu  "Vizualni identitet Hrvatske i Europe". Ulaz je, naravno, slobodan.