Filmovi na travi

07_09_2007
Filmovi na travi

New York ima Bryant Park Summer Film Festival, a Split će od 15. rujna imati Zvončac film festival! Nakon popodnevnog zabavnog programa slijedi večernja projekcija filmskih hitova. Ulaz besplatan, na otvaranju besplatan i crni rižot... Dekica ili ručnik i guuuuštaj!

New York ima Bryant Park Summer Film Festival, a Split će od 15. rujna imati Zvončac film festival! Nakon popodnevnog zabavnog progarama slijedi večernja projekcija filmskih hitova. Dekica ili ručnik i guuuuštaj!

Projekt je osmišljen kao piknik na otvorenom sa organiziranim sportsko zabavnim aktivnostima gdje bi se nakon zalaska sunca prikazivali najveći svjetski filmski hitovi – jedan film po večeri. Održat će se pet ovakvih večeri, svaki utorak i subotu od 15. do 29. rujna.

Ulaz je besplatan, kokice, sokići, sve igra. Na svečanom otvaranju, 15.09. bit će i besplatnog crnog rižota u organizaciji udruge Dalmatinski kuhar! :9


Jel se ovo i na Bryant Park SFF dili crni rižot?

Od 18 sati počinje zabavni program namijenjen prvenstveno djeci i njihovim roditeljima, a od 20:15 počinje projekcija filma. U slučaju loših vremenskih prilika program se pomiče za idući dan. Organizator zadržava pravo promjene programa filmskih projekcija, ali zasad se ravnajte po ovom rasporedu ;)

subota, 15.09. Gospodin i gospođa Smith
utorak, 18.09. Odbjegla nevjesta
subota, 22.09. Arthur u zemlji Minimoya
utorak, 25.09. Sahara
subota, 29.09. Babel


Preporuka: ponit dekicu ili šugaman – ugodnije je gledat film!

web: www.zvoncacfilmfestival.net