Jezik glazbe

08_08_2007
Jezik glazbe

U plovidbi će se izvodit koncert naslovljen Interpretation of dreams (Tumačenje snova), kojega je u cijelosti autorski osmislio ugledni talijanski skladatelj i violončelist Giovanni Sollima. Projektom Tumačenje snova želi se opuštenoj ljetnoj publici izravno proslijediti glazbu...

Ovogodišnji Bring Music Festival otisnut će se na malu jadransku turneju - Island journey koja će početi u Splitu, a onda zaploviti preko Hvara i Visa do Korčule. U plovidbi će se izvodit koncert naslovljen Interpretation of dreams (Tumačenje snova), kojega je u cijelosti autorski osmislio ugledni talijanski skladatelj i violončelist Giovanni Sollima.
Projektom Tumačenje snova želi se opuštenoj ljetnoj publici izravno proslijediti glazbu koja govori o poimanju svijeta današnjice i svega onoga što nas u njemu okružuje. Glazba će vas barem na trenutak prizvati iz zaborava poneki od nedosanjanih snova naših zaboravljenih života.

"Poznajem nekolicinu umjetnika koji - poput Giovannija i mene - iskreno vjeruju kako nam se nijema priroda u nekim posvećenim i vrlo rijetkim trenucima izravno obraća kroz duboko smisleni, ali i neprevodivi jezik glazbe... " kazale je Monika Leskovar u pozivu na ovo glazbeno druženje i opuštanje.

Kazalište lutaka Split // subota, 11.08.2007., 21h
ulaznica 50kn na blagajni

koncert klasične glazbe
"Tumačenje snova"

violončelistica Monika Leskovar
violončelist i skladatelj Giovani Sollima