Migracije bluesoljubaca

14_07_2007
Migracije bluesoljubaca

Kraj srpnja će bluesoljupce sigurno natjerat na migracije... Prvo 25. i 26.7. Pirovačke blues večeri, a onda Blues Festival na Murteru uz koji će se održavati blues radionica usne harmonike. Organizator je sudionicima osigurao besplatno kampiranje u kampu Jazina!

Kraj srpnja će bluesoljupce sigurno natjerat na migracije... Prvo 25. i 26.7. Pirovačke blues večeri, a onda Blues Festival na Murteru uz koji će se održavati radionica usne harmonike. Organizator je sudionicima osigurao besplatno kampiranje u kampu Jazina!


Za uši...



Pirovačke blues večeri će 25. i 26. srpnja ugostiti nekoliko lokalnih blues bandova te neke od bandova koji će nastupiti na Festivalu u Tisnom. Naime, 27. i 28. srpnja u Tisnom na otoku Murteru održat će se drugi po redu Blues Festival , na kojem će nastupiti blues bandovi Franceso & Southern Cookin' iz Nizozemske, Barber Shop, Black Cat Bone i Akustik 6 iz Splita, te Moonshine i Two for Blues iz Zagreba.


...i usta



Od 25. do 28. sprnja u Tisnom će se oržavati radionica usne harmonike. Polaznici četverodnevnog tečaja učit će od, po mnogima najboljeg usnoharmonikaša na ovim prostorima, člana poznatog Telephone blues banda i studijskog glazbenika - Nevena Mijača. Organizator se pobrinuo za besplatno kampiranje u kampu Jazina u Tisnom. Svi zainteresirani za pohađanje tečaja mogu dobiti detaljnije informacije na adresi [email protected] ili na telefonskom broju TZ Tisno 022 438 604.