Ist, pit i skakat i uz novu pismu TBFa

08_07_2007
Ist, pit i skakat i uz novu pismu TBFa

Nakon prvog dijela 9. Večeri dalmatinske pisme i podijeljenih nagrada najboljim klapama, za ovo ljeto nam je preostala još samo dvodnevna fešta u Kambelovcu uz Žana i Mazgoone, Lukya, Indigo, Kopito… Među promocijama, bit će i ona novog singla TBFa. 6+6=2x6 ;)

U prvoj festivalskoj večeri održanoj prošlog vikenda, Večeri novih skladbi, prve nagrade osvojila je klapa Sedam Kaštela s pjesmom Uvik ću te svojom zvati. U Kaštelanskom điru, među klapskim obradama skladbi hrvatskih autora i izvođača za obradu pjesme Nevera čak tri nagrade dobila je klapa Tragos koja je imala dvostruko slavlje i u trećoj večeri, Večeri svjetskih evergreena, s obradom Bohemian Rapsody.


Za ovo ljeto nam je od Večeri dalmatinske pisme preostala još samo dvodnevna fešta u Kambelovcu… Bit će dobre spize i muzike!


Spiza


Nakon što je u prosincu 2006. u Krunčićima otvoreno prvo "Bonkulovićko veleposlanstvo Dalmacije u Istri" u Kaštel Kambelovcu u kuli Cambi, 12. srpnja u 20 sati biti će otvoreno i prvo "Bonkulovićko veleposlanstvo Istre u Dalmaciji".

Na Večerima je uvik bilo dobre spize

U feštarskoj ponudi bit će carpaccio od inćuna, salata od boba, rolada od boba, dimljeni tunj, šalša s makarunima, manistra na falso s brujetom, sipa i bob, sir u ulju, janjetina na gradele, jastog sa fažolom i verdurom, kaštelanska zelena salata (kristal) s cukron… :mljac:


Muzika


Prvog dana programa promovirati će se novi singl Indiga, nastupni album i prvi singl Studia Frendo, album prvijenac St!llnessa i novi singl TBFa s njihovog dugo očekivanog novog albuma.

BEAT NA MORU,  srijeda, 11.07.2007.
21:30 Indigo
22:15 Studio Frendo
23:00 St!llness
23:45 T.B.F.

Kopito - nakon kratke pauze, ponovno na sceni i u Kaštelima

BIT NA MORU, četvrtak, 12.07.2007.
21:30 Nadalina All Stars
22:15 Žan i Mazgooni
23:00 Kopito
23:45 Luky

Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete kupiti u prodavaonici Mozaik knjižarstva na Pjaci, caffe baru Žbirac, Dancing Bear music shopu u Dioklecijanovoj te u Info Zoni na Šperunu.


Kuha se 12 ulaznica


U loncu nagradne igre kuha se 12 ulaznica, 6 za prvu večer, 6 za drugu večer pa sad... kaci(j)olu u ruku i izvadite svoju. I kad šaljete mail, možete napisat šta vi mislite, jel' se kaciola piše sa j ili bez j ;)

A znamo da je malo tlaka ić do Kaštela jer 37ma baš ne vozi zgodno, pa evo,  pomažemo vam da nađete vozača ili vozačicu...
Ivan Kuzmanić
Alessandra Rajčić
Ana Tarabarić

...svo troje imate po dvije karte na vaše ime, za prvu večer - Beat na moru.

Evo i rezultata nagradne igre za drugu večer, Bit na moru, u četvrtak...
Nera Kraljević
Daria Ezgeta
Ivana Hodak

...isto po dvije karte, da lakše nađete prijevoz ;)


fotogalerija prošlogodišnjih zadnjih dviju večeri