Konferencija mladih

3. Nacionalna konferencija "Mladi i društveni razvoj" održat će se 6. i 7. srpnja na Bjelolasici te su na sudjelovanje pozvane sve udruge mladih i za mlade, studentske udruge, podmlatci parlamentarnih političkih stranaka i vjerskih organizacija... Prijave su do 20. lipnja.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti organizira III. Nacionalnu konferenciju: "Mladi i društveni razvoj" koja će se održati 6. i 7. srpnja 2007. godine u Hrvatskom olimpijskom centru Bjelolasica .

Pozvane su udruge mladih i za mlade, studentske udruge, podmlatci parlamentarnih političkih stranaka i vjerskih organizacija, te predstavnici postojećih Savjeta mladih i Vijeća mladih, da zajedno s predstavnicima tijela državne uprave te područnih i lokalnih vlasti sudjeluju u radu Konferencije s ciljem analize stanja i određivanja daljnjih smjernica u provođenju politike za mlade na nacionalnoj i lokalnoj razini.

Prijave su do 20. lipnja 2007. godine, a više informacija i prijavnicu možete naći na stranicama Ministarstva, mobms.hr.

Info zona Facebook