Rijetka priča

09_06_2007
Rijetka priča

Nakon temeljite obnove i izrade temelja, s početkom jesenskih kiša - Split će imati prvi natkriveni teniski teren! Pričalo se da će se balon "spustiti" i na neki od bazena. Grad je izdvojio i financijska sredstva za natkrivanje onog poljudskog… i (još) ništa.

Dok se važe odluka - graditi novu dvoranu u Lori ili preurediti onu staru na Gripama, dok poljudski krov još čeka najavljeni ovogodišnji početak sanacije, dok Blanka Vlašić trenira u hangaru, dok… Rijetke su pozitivne priče o splitskim sportskim objektima, obično su to (još uvijek) samo obećanja.

Obnovljeni teren spreman je na jesen stati pod balon

Krajem prošle godine na središnjem terenu teniskog centra na Firulama postavljene su sjedalice, a već početkom ove godine planirao se postaviti i balon nad tri zemljana terena. Građevinski radovi na temeljitoj obnovi i izradi temelja odužili su se skoro do početka ljeta, ali s početkom jesenskih kiša - Split će imati prvi natkriveni teniski teren!

Svečanost otvaranja uz balone, klapu, iće, piće...

Pričalo se da će se balon "spustiti" i na neki od bazena. Grad je još prošle godine izdvojio i financijska sredstva za natkrivanje onog poljudskog kako bi osam splitskih vaterpolo i plivačkih klubova dobilo još jedan bazen na korištenje tijekom zimskih mjeseci… i (još) ništa.

napisao: Pile
foto: Božidar Perlain