I 1, i 2, i 3...

15_05_2007
I 1, i 2, i 3...

Što sve ima novog u stepu, tae bo, pilatesu, klasičnom aerobiku, ali i nekim novijim tipovima aerobika? Moći ćete se upoznati i sa trbušnim plesom, hip hop kulturom te tzv. balooning ball-om. Puno vježbe, zabave, plesa, dobre muzike i ništa manje... Besplatno! Lito je blizu... :)

U organizaciji aerobik centra "Cosmosport" i Studentskog zbora sveučilišta u Splitu krajem svibnja u Splitu se održava 7. aerobik konvencija. Program će se odvijati vikendom, 26. svibnja, u ŠC Gripe i 27. svibnja u OŠ Pojišan. Imat ćete priliku vidjeti vrhunske prezentacije inozemnih i domaćih prezentera i to – besplatno!

Demonstrirat će se što sve ima novog u stepu, tae bo, pilatesu, klasičnom aerobiku, ali i nekim novijim tipovima aerobika obogaćenim elementima plesa u funkciji vježbanja. Moći ćete se upoznati i sa trbušnim plesom, hip hop kulturom te tzv. balooning ball-om.


Dobro je spomenuti da se u dodatnoj ponudi redovito nađe besplatno mjerenje vitamina i minerala u tijelu, besplatni energetski napici, određeni asortiman Reebok odjeće po sniženoj cijeni, ali i po ure opuštanja uz zabavni program, uključujući i nagradnu igru. Za sve sudionike konvencije, u subotu će se održati i after aerobic party u Tribua.

Puno vježbe, zabave, plesa, dobre muzike i ništa manje... Lito je blizu, salo se nakupilo, vrime je za pokret!


Zbog velikog odaziva, potrebno je prethodno rezervirati sudjelovanje!

Dakle, svi su pozvani, pa i oni koji bi samo bacili oko. Al' za svaki slučaj ponesite torbu sa opremom za vježbanje ;)

Za one kojima još uvik nije jasno o čemu ja pričam, evo par crta o aerobiku kroz povijest...
Aerobics (aerobika)- sustav vježbanja za poboljšanje funkcionalnih sposobnosti prvi put se spominje 1968., prvenstveno je namijenjen potrebama američke vojske. Krajem 70ih hodanje, trčanje, vožnja bicikla, plivanje, veslanje i sl. začinjeni su glazbom te se od tada primjenjuju i plesni koraci (Aerobics dance, Plesna aerobika). Aerobika sve brže osvaja svijet, posebno žensku populaciju i tijekom 80ih nastavlja svoj razvoj i ekspanziju. Svako naredno desetljeće donosi novitete, s novim začinima – od plesnih do borilačkih vještina.

Info i rezervacije:
tel: 021 530 490
web: www.cosmosport.hr

napisala: Jion_mae