Prvi, prvi

02_05_2007
Prvi, prvi

Iako je sama najava zazvučala pomalo neobično, jer kako u austrijski fensi park smjestiti punk koncert, pokazalo se da je Đardin lokacija koja zaslužuje mnogo više pažnje nego što je u stvari dobiva. U programu neizbježan prvomajski fažol i glazba za one "alternativnijeg" ukusa.

Mjesto radnje: Đardin (da, dobro čitate, nešto se dogodilo u Đardinu!)
Vrijeme radnje: 1. svibnja oko 20 h
Posjetitelja : I više nego dovoljno.

Iako je sama najava zazvučala pomalo neobično, jer kako u austrijski fensi park smjestiti punk koncert, pokazalo se da je Đardin lokacija koja zaslužuje mnogo više pažnje nego što je u stvari dobiva. Romantičan park kakvog su ga poznavali naši starci i pomalo neudoban prostor za izbjegavanje kakvog su nam ga ostavili nakon preuređenja, dobio je tu večer novo lice. Iako je u organizaciji moram priznat bilo nešto "falingi ", okupljena ekipa je bila zadovoljna i opuštena pa se o takvim problemima nije raspravljalo.

U programu neizbježan prvomajski fažol i glazba za one "alternativnijeg" ukusa. Redali su se Radio Kabul, Metapren, Deandrija und Drugari, Špurijus, Fon Biskich, Ekskurzija Poljoprivredne Škole i Justin's Johnson. Svi redom mladi nadobudni punkeri, uz nekoliko iskusnih kolega stvorili su neviđeno pozitivnu energiju koju je nažalost prekinula kiša.


Posebna zanimljivost koja mi se svidila iz odslušanog repertoara bio je spoj mediterana i Clasha kojeg je prezentirao Špurijus. Ostatak su već odslušane playliste, na koje su reagirali mlađi potomci, a stariji su uz ćakulu i pivo, slušali i uživali.
napisala: Vana
foto: Branko Č