Razapeta tiramola

28_04_2007
Razapeta tiramola

Na jednomjesečni natječaj pristiglo je 300 fotografija od 60 autora, a žiri kojeg su činili gospoda Ante Verzotti i Vojko Bašić odabrao je 30 fotografija 20oro autora. Četvrtak, 03. svibnja 2007., fešta Sv. Križa u Varošu, a u 20:00h na Šperunu, otvorenje izložbe splitska.tiramola2!

Potaknuti iznimnim uspjehom izložbe splitska. tiramola održane u ožujku 2006. i odazivom od preko 40 mladih amaterskih fotografa na prošlogodišnji natječaj za najbolje fotografije, odlučili smo i ove godine pružiti priliku mladim fotografima da nakon zime "prozrače svoju robu na tiramoli".

Želimo bit kul pa i naši građevinski radovi, kao i oni na Rivi, (ne)probijaju rokove. Uređenje prostora na Šperunu primaklo se kraju i iako Info zona još neće biti otvorena, prostor će biti spreman da ponovno ugosti tiramolu – četvrtak, 03. svibnja 2007., 20:00h, Info zona (Jerina 1 - iza Sv. Frane), otvorenje izložbe splitska.tiramola2!

Završni radovi na uređenju prostora

Projekt pod nazivom splitska.tiramola2 osmišljen je kako bi se pružila prilika mladim neafirmiranim fotografima, koji možda ni nemaju tendenciju ozbiljnijeg bavljenja fotografijom, da javnosti pokažu svoj talent i umijeće. Na jednomjesečni natječaj pristiglo je 300 fotografija od 60 autora, a žiri kojeg su činili gospoda Ante Verzotti i Vojko Bašić odabrao je 30 fotografija 20orice autora. Ne, nemojte ni slučajno pomisliti da su preostale fotografije loše. Prema kriterijima žirija i prostornim mogućnostima otpalo je podosta lijepih i zanimljivih fotografija.


Hvala svima koji su riječju ili djelom dali doprinos stvaranju tradicije pa tako i autorima koji su nam pomogli da pokažemo kreativnost i aktivnost splitske dice.

Nakon otvaranja, svi u Varoš na feštu sv. Križa! :) Vidimo se...