S okusom Zeppelina

25_04_2007
S okusom Zeppelina

Jesu li nam se to konačno poklopile zvijezde pa će se u Splitu zaredati nekoliko koncerata zvučnih svjetskih glazbenih imena? Na Prokurativama će 13. srpnja 2007. nastupiti Robert Plant And The Strange Sensation. Rock poslastica s okusom Led Zeppelina.

Jesu li nam se to konačno poklopile zvijezde pa će se u Splitu zaredati nekoliko koncerata zvučnih svjetskih glazbenih imena? Na Prokurativama će 13. srpnja 2007. nastupiti Robert Plant And The Strange Sensation.


Robert Plant and The Strange Sensation - Black Dog

Nakon velikog razdoblja Led Zeppelina, ali i nakon njihovog prestanka rada, Robert Plant se uvijek rado vraća upravo tom razdoblju. Skladbe su malo drugačije aranžirane, no ipak se tu osjeća veliki i neponovljivi duh i ozračje legendarnih Led Zeppelina. Prateći bend, The Strange Senasation čine Justin Adams (gitara), Skin Tyoon (gitara), John Daggott (piano), Clive Doomor (bubnjevi) i Billy Fuller (bas gitara).

Prodaja karata počinje od 25. travnja na svim prodajnim mjestima Ticketlinea i Eventima. Cijena ulaznice je 230 kn u pretprodaji, na dan koncerta 250 kn.

Asti 'nega, dva dana za redon zvučna inozemna imena u Splitu!? Petak, 13.07. Robert Plant na Prokurativama, subota, 14.07. britanski punkeri Toy Dolls na tvrđavi Gipe... Šta je to, koje nam ovo lito dolazi :)