Sok uz sok

23_04_2007
Sok uz sok

Udruga za promicanje korištenja sustava otvorenog koda SOK, u suradnji s KUMom i uz potporu Grada, organizira besplatne Linux radionice. Prve radionice će započeti krajem travnja, odnosno čim se prijavi dovoljan broj polaznika.

Udruga za promicanje korištenja sustava otvorenog koda SOK, u suradnji s KUMom i uz potporu Grada, organizira besplatne Linux radionice.


Cilj programa "Informatičke radionice" je osposobiti mlade ljude te predstavnike nevladinih udruga za korištenje sustava i programskih aplikacija čiji su izvorni kodovi dostupni javnosti. Želja organizatora je i okupiti i međusobno povezati što veći broj korisnika sustava i programa čiji su izvorni kodovi otvoreni te ih motivirati na međusobnu komunikaciju, razmjenu vještina i uključiti ih u proces samoedukacije i cjeloživotnog učenja.

Linux osnove 10 blok sati
utorkom
od 19 do 20:30
Linux napredno 20 blok sati,
ponedjeljkom i četvrtkom
od 19 do 20:30
Open Office 10 blok sati
srijedom
od 19 do 20:30
Gimp 10 blok sati
petkom
od 19 do 20:30

Prve radionice će započeti krajem travnja, odnosno čim se prijavi dovoljan broj polaznika, a održavat će se u podrumu Doma mladih, u prostorima KUMa. Prijavu na radionice možete izvršiti isključivo preko prijavnice.