Nova Hajdukova vlada

20_04_2007
Nova Hajdukova vlada

Novi je dopredsjednik Hajduka Alen Bokšić i to dopredsjednik u punome smislu riječi - rekao je sav zadovoljan nakon sastanka u restoranu Boban Hajdukov predsjednik Branko Grgić. Početak je to nove Hajdukove ere. Starta petogodišnji projekt velikog Hajduka

Sve je dogovoreno. Novi je dopredsjednik Hajduka Alen Bokšić i to dopredsjednik u punome smislu riječi - rekao je sav zadovoljan nakon sastanka u restoranu Boban Hajdukov predsjednik Branko Grgić.
Početak je to nove Hajdukove ere.
- Starta petogodišnji projekt velikog Hajduka. Toliko nam vremena treba da bi se vidili rezultati rada ove ekipe u punome smislu - izjavio je Grgić, a ubacio se u razgovor direktor Hajduka Fredi Fiorentini:
- Želimo da Hajduk zablista za sto godina. Naravno, govorim o stotome rođendanu našeg kluba.
U projektu velikog Hajduka vratili su se velike legedne splitskog kluba. Radni je dio sastanka u Bobana, kako je prva najavila Slobodna Dalmacija, trajao oko sat i pol, a atmosfera se potom opustila. Dok su brojni okupljeni novinari čekali red za izjave, čaše su se u restoranu dignule u zrak, bilo je veselo.
- Igor Štimac vratio se sasvim u klub, on će djelovati kao član uprave. Ivica Šurjak novi je glavni menadžer kluba, a Zoran Vulić bit će šef omladinskog pogona. Trener u mlađim kategorijama bit će Robert Jarni, a Fredi Fiorentini ostaje direktor kluba. Tomislav Erceg ostat će sportski direktor kluba, a Aljoša Asanović i Slaven Bilić daju nam podršku u radu - objasnio je nove uloge predsjednik Grgić.
Akcija kreće brzo. Bez odugovlačenja. I sastanak je bio takav. Produktivan.
- Već idući tjedan održat ćemo novi sastanak. Dodjelit ću svima konkretne zadatke i formalizirat ćemo ono što smo u Bobana načelno dogovorili - zadovoljno je zaključio Grgić.
Oko stola za kojim se odvijao sastanAlen Bokšić u razgovoru sa Slavenom Bilićem, do njih je sjedio bivši trener Zoran Vulićak bila je još jedna stolica. Ostala je prazna. Goran Vučević nije se pojavio. Ostao je pomalo uvrijeđen što se nije spominjao od početka.
No, ekipa koja se okupila i kreće s radom djeluje moćno. Bili su moćni dok su igrali, a sada je red da pokažu što znaju s druge strane nogometnog igrališta. Desetorici okupljenih po pozicijama koje su nekad zauzimali na terenu nedostaje još samo vratar pa da sklope momčad koja bi mogla i zaigrati. Imaju vratara u liku i djelu Hajdukovog trenera Ivana Pudara. Sve djeluje idilično i dobro posloženo. Čekaju se rezultati!


NOVA HAJDUKOVA VLADA

Branko GRGIĆ predsjednik kluba
Alen BOKŠIĆ dopredsjednik kluba
Ivica ŠURJAK glavni menadžer
Fredi FIORENTINI direktor kluba
Tomislav ERCEG sportski direktor
Igor ŠTIMAC povratnik u Upravu
Zoran VULIĆ šef omladinskog pogona
Robert JARNI trener mlađih kategorija
Aljoša ASANOVIĆ i
Slaven BILIĆ potpora u radu

Slobodna Dalmacija, Pero Smolčić