Hostese Croatia Boat Show 2007

Za sve one koji sline za brodovima, a plaču kako ih ne mogu sebi priuštit, evo nešto da ih utješiOvo može imati svatko – 'ko zasluži :) To da i za ovo treba imat para, to vam tvrde luzeri. Garant već sad neko preko usana prebacuje "šovinističke svinje"... Evo vam još!

Za sve one koji sline za brodovima, a plaču kako ih ne mogu sebi priuštit, evo nešto da ih utješi. Ovo može imati svatko – 'ko zasluži :) To da i za ovo treba imat para, to vam tvrde luzeri. Garant već sad neko preko usana prebacuje "šovinističke svinje" pa vam nećemo reć da glasate za najljepšu, a nije nam ni u interesu da svojim komentarima potaknete širenje problema anoreksije i bulimije i pospješite posao plastičnim kirurzima.


Znamo da ćete nas poslušati, o da. Da, da, znamo da još čitate ovaj tekst i da niste već na Josipi (19) dok vam kažiprst lagano tupka po mišu. Ma ne, ozbiljno, još čitate? Pa u galeriji vas čeka više od 90 000 riječi, a vi ode još čitate nebitan uvodni tekst?! Da, stvarno, dobro zarade one, ali treba i nešto znat o brodu, ne može bit neka tupasta Barbie. Apsolutno, jesam za ravnopravnost spolova, neka i žene rade do 65e, možda bi bio pun pogodak da netko na brodovima ima hostane. Muške hostese? Pa nema niti riječi za to :D I još čitate?!


Hm, da, možda bi napajanje turbine preko cincilatora bilo bolje. Jeste vidili ovu novu seriju, Modest 33.1, tako elegantna i stabilna je na vodi, jako. Daj, ajte ća gledat slike… I kad već listate, ocjenite. Hostesu naravno, šta ćete brod ocjenjivat, njega ako vam se sviđa kupite, a ako ne - plačite. Ne, ne želimo znat da plačeš zbog žena. Al ako si toliki papak, evo, proberi ode najbolje pa ih potraži do nedilje na sajmu. Šta će jadna, morat će te saslušat i porazgovarat s tobom – to joj je posal. Ne, nećemo skidat galeriju nakon sajma, moć ćete svaki dan dolazit ode i past oči.

Ajd', hostese s najbolje ocjenjenih fotografija zovemo na sljedeći portalski domjenak :)

edit:
Evo vam još! Uvidjevši kako imate istančan ukus, mudro oko i oštar um, dodali smo još fotografija, sad ih je 119. Al' smo zato skinili opciju da možete komentirat :P Komentirat može samo ko prvo pošalje svoje slike na portal@split.com.hr. Pogotovo vi - djevojke i žene! Pa di vam je srce onako komentirat hostese, ženska solidarnost, ovo ono... Jedva da se vidi da ima maču na gačama i ne, ona mora napisat dole da je ima. Dajite glasove, a ne komentare! :D

►hostese na Croatia Boat Show 2007.

Info zona Facebook