Top za top studente

19_04_2007
Top za top studente

Predstavljanje ovogodišnjeg izdanja najviše hrvatske stipendije "Top stipendije za top studente“ ove godine krenulo je iz Splita. Svaki od partnera stipendira pet studenata s iznosom od 40 tisuća kuna po studentu...

Predstavljanje ovogodišnjeg izdanja najviše hrvatske stipendije "Top stipendije za top studente“ ove godine krenulo je iz Splita. Tjednik Nacional u suradnji s partnerima (Ingra, INA, Podravka, Vipnet, Diners Club i HRT) provodi tradicionalnu akciju nagrađivanja najboljih hrvatskih studenata. Svaki od partnera stipendira pet studenata s iznosom od 40 tisuća kuna po studentu (4000kn mjesečno u razdoblju od 10 mjeseci). Studenti nemaju obvezu nakon završenog studija raditi kod nekog od partnera akcije. Akciju pomažu i u njoj aktivno sudjeluju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatska gospodarska komora.

Prošle godine akcija je dostigla rekordni stipendijski fond od milijun i dvjesto tisuća kuna čime se broj stipendista popeo sa 25 na 30, a ove godine osim sveučilišnih studenta prijaviti se mogu i studenti veleučilišta i visokih škola.

Prijava za sudjelovanje