Fax - di šta kad

12_04_2007
Fax - di šta kad

U petak, 20. travnja i subotu, 21. travnja 2007. od 9-20 sati u auli Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Ruđera Boškovića bb održat će se <strong>Smotra Sveučilišta u Splitu</strong>. Smotra je prigoda da svi oni koji namjeravaju započeti studirati u slijedećoj akademskoj godini upoznaju studijske programe...

Smotra Sveučilišta u Splitu održat će se u petak, 20. travnja i subotu, 21. travnja 2007. od 9-20 sati u auli Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Ruđera Boškovića bb, Split.

Smotra je prigoda da svi oni koji namjeravaju započeti studirati u slijedećoj akademskoj godini 2007./2008. upoznaju studijske programe na svim fakultetima, akademiji, studijskim centrima i samostalnim sveučilišnim studijima.

Na štandovima će se moći dobiti informacije o svim detaljima vezanim za upisne postupke pri upisu u I. godinu studija. Također će biti dostupne tiskane brošure "VODIČ ZA STUDENTE" za 2007./2008. godinu s tiskanim podacima o studijima, razredbenim ispitima, rokovima prijave i upisa, načinu korištenja Sveučilišne knjižnice, informacija o studentskim domovima, prehrani, studentskim udrugama Studentski zbor i studentskim športskim udrugama, I.A.E.S.T.-e i slično.

koristan link: Sveučilište u Splitu