Sad je to to

05_04_2007
Sad je to to

Neke reklame su iz šire gradske jezgre protjerane u prvom naletu, neke u drugom, a ostalo ih je nešto i za treći. Nakon 30 godina, prvo reklame Jugovinila, a onda Croatia osiguranja… Pala je i ona!

Ajde, nije puno trebalo… Prije malo više od godinu dana, zajedno sa nestandardiziranim suncobranima i tendama, iz šire gradske jezgre protjerane su sve reklame. Sve? Dobro, neke su pale u prvom naletu, neke u drugom, a ostalo ih je nešto i za treći.

Ponovno se aktualiziralo pitanje nove signalizacije pa je valjda to natjeralo duhove da konačno presude i reklami Croatia Osiguranja koja je bahato prkosila u panorami grada. Nakon 30 godina, prvo reklame Jugovinila, a onda Croatia osiguranja…







Sad kad su srušene i najčvršće reklame, sada je valjda došao red na vanjske jedinice klima uređaja… Eh, da se komunalci usude odlučno obračunati s njima, kao s reklamama. Pa nek' i promakne koja, žugali bi, ka' šta žugamo i sad na ovih nekoliko propusta, al' bar bi pročelja izgleda lipše, bar ova kamena na kojima limene kutije tako bolno izgledaju. Ipak je realnije ovo ljeto očekivati samo novi sustav signalizacije ;)
napisao: Pile
foto: Božidar Perlain