Produžena Tiramola

Kažu za tiramolu da je bolja šta je duža :) Imate još malo vrimena da poredite sobu i nađete zagubljene CDove i da očistite desktop i pregledate zaboravljene foldere. Eto, aj lipo do 10. travnja pošaljite šta imate…

Ma, zašto ne reć iskreno? :) Polazeći od sebe samih i ostavljanja mnogih, ne manje važnih, stvari za zadnji tren – od početka smo planirali produžiti rok za prijavu na natječaj za splitsku.tiramolu2. E, al' sad stvarno, 10. travnja 2007. je krajnji rok. To vam je nakon produženog vikenda, a nekima od vas počinju i školski praznici. Imate još malo vrimena da poredite sobu i  nađete zagubljene CDove i da očistite desktop i pregledate zaboravljene foldere. Već smo napisali, al' da ukratko ponovimo:

Pozvani: svi mladi kojima je gušt fotografirati - ne moraju se smatrati fotografima
Tema: slobodna
Rok za prijavu: kraj ožujka 10.04.
Broj fotografija po autoru: 5
Broj fotografija u postavu izložbe:
20ak
Kontakt mail: portal@split.com.hr

Eto, aj lipo do 10. travnja pošaljite šta imate pa da se nađemo sa žirijem da proberu najbolje fotografije, pa da kontaktiramo odabrane autore, zajedno pripremimo katalog i, konačno, da postavimo izložbu krajem travnja.

A inače? Pa do sada se prijavilo 30ak autora, sa oko 140 fotografija. I ove godine je bilo onih koji su nas uvjeravali da nam je a viška, al' prošle godine je obalno-otočka komisija potpomognuta literaturom odlučila da je tiramola, a ne tiramol pa će tako zauvik ostat sa a :)

Info zona Facebook