Obojena u boji

16_03_2007
Obojena u boji

Ove subote Obojena svjetlost predstavlja party program uz DJ Corriea iz Argentine. Corriea je prošle godine pokrenuo vlastiti label Eat More Beef na kojem svoje prvo izdanje ima i splitski DJ dvojac Pille i Lushi koji će na ovom partiju odraditi warm up, predstavljajući vlastiti label Acilectro.

Ove subote Obojena svjetlost predstavlja party program uz prvo hrvatsko gostovanje DJ Corriea iz Argentine. Corriea je prošle godine pokrenuo vlastiti label Eat More Beef  na kojem svoje prvo izdanje ima i splitski DJ dvojac Pille i Lushi koji će na ovom partiju odraditi warm up, predstavljajući vlastiti label Acilectro. Osim Corriea, Pillea i Lushia, nastupit će i talentirani splitski VJ dvojac Brothers From Different Mothers.


Corriea nakon niza nastupa u rodnoj Italiji od svoje 14. godine, selidbom u London 1986. pronalazi mjesto na techno i house sceni. Početkom 90ih se pridružuje Sunrise Crew i svira na velikim partijima te dobiva rezidenciju u klubu Labyrinth, gdje potvrđuje talent. Tih godina izgrađuje DJ reputaciju svirajući u svim poznatim svjetskim klubovima poput kultnog berlinskog Tresora i E-Werka, Twila u New Yorku, Roxy (Prag), londonskih The End, Heaven, Fabric, Guverment (Toronto) itd. Svoju prvu produkciju izdaje 1994., te uratke za No easy love records i za legendarni Zoom records. Tu pribrajamo brojne miksane CDove te remikse.


Posebnost partija je javno snimanje s tri kamere, a DVD i CD mix partija biti će dostupan narudžbom na 099/2177601 - Aquarius Komiza Crew. Spremno će biti i digitalno oko portala ;) Ulaznica na party je 55 kn.