A kad ste tako kreativni...

14_03_2007
A kad ste tako kreativni...

Rekoše nam: kad ste tako fini i kreativni, evo vam još prilike da pokažete što znate... Ponovno prilika da svoju kreativnost pretočite u djelo i ponosno upirete prstom kad na televiziji vidite ili čujete  logo ili naziv koji su vašeg uma djelo. Ego će vam vjerojatno biti na vrhuncu kad bude aktualan Zakon o volonterstvu :)

Ovaj put nije za splitski.portal, al' je isto prilika za usmjeravanje kreativne energije :) Riječ je o 5 udruga sa područja cijele Hrvatske – Smart (Rijeka), MoSt (Split), MI (Split), Volonterski centar (Osijek) i Volonterski centar (Zagreb). S ciljem razvoja volonterstva u Hrvatskoj tih 5 udruga organiziralo se u mrežu kako bi suradnjom uskladili projekte i imali snažniji i efikasniji utjecaj na nacionalnoj razini. Svoju ulogu osobito vide u promociji Zakona o volonterstvu kojeg bi Sabor trebao izglasati u svibnju, a koji će uvesti reda u volonterstvo u Hrvatskoj i volonterima pružiti više mogućnosti i prava.


E, to je uvod, a zadatak je? Smisliti naziv i/ili logo mreže. Već je predložen naziv MRAV, kao spoj slova iz naziva Mreža za razvoj volonterstva. Smišljajte dalje... Ako vas pukne inspiracija samo za logo, pošaljite vi samo logo, ako se dosjetite naziva, pošaljite samo naziv. Bilo bi dobro da naziv bude neka hrvatska riječ i da zadovoljava sve one kriterije dobrog naziva  - zvučnost, lakoća izgovora, dovoljno dug i kratak... ma znate ;) One koji oduševe očekuju nagrade, neće baš moć kupit novo auto, ma niti skuter, al' ono... Kontakt mail je [email protected]