Fala šta nam dolazite...

25_02_2007
Fala šta nam dolazite...

Ok, u priši "posudiš" od nekoga fotografiju bez pitanja, al' ga navedeš ka izvor, nije legalno, al' je donekle moralno. Al' ukrast s portala fotografiju i čak skinit logo… Tužno.

Na portalu ima više od 500 tekstova napisanih isključivo za split.com.hr. U foto galeriji ima više od 8000 fotografija - ni jedna nije objavljena bez suglasnosti autora. Ponosni smo što nismo copy-paste portal! Nagrada volonterima koji svoj talent poklanjaju splitskom.portalu, a time i Splitu je – zadovoljstvo. Zadovoljstvo što su se potpisali na svoj uradak, prezentirali ga javnosti, doprinjeli razmjeni informacija i kvalitetnoj prezentaciji svog grada na Internetu…    

Fotografija Željane Vesanović iz albuma Gego na Rivi
Ako neka novina, koja dovoljan profit ostvaruje kroz marketing pa se besplatno dijeli po poštanskim sandučićima, uz to smatra i da je vlasnik neke fotografije na ovom portalu… Kako?!  Pokažite bar neko poštovanje prema ljudima koji ovaj posao, za razliku od vas, ne rade za novac. Ako ste ukrali fotografiju, ako ste morali obradom skinuti logo… pa mogli ste barem navesti autora ili izvor. Prošli put niste bili vi, al' ono - opet!  
Ukradena fotografija u Split Newsu izdanom 21. veljače 2007.

Ok, dogovorili smo se – za dva tjedna u svom poštanskom sandučiću želimo Split news sa bannerom portala na zadnjoj stranici i napište - ovo su budale od kojih krademo slike, nema problema, i to je korektnije.

uredništvo split.com.hr