Napravi novi video Yammata!

23_02_2007
Napravi novi video Yammata!

Možda si baš ti redatelj/ica novog spota? Yammat poziva sve video i filmske entuzijaste na suradnju u realizaciji video spota za pjesmu "Plašiš me". Sa željom da kreativnim osobama otvore mogućnost promocije i buduće zajedničke suradnje…

Evo što vam poručuju iz Yammata…

Sa željom da kreativnim osobama, za čije radove i talente u ovom trenu ne znamo niti da postoje, otvorimo mogućnost promocije i buduće zajedničke suradnje, u Yammatu smo se odlučili na Otvoreni natječaj za kreativce svih uzrasta, preferencija, orjentacija i afiniteta koji dolaze iz Hrvatske, ali i iz cijelog svijeta....

Bavite se videom ili filmom, imate najjednostavniju kućnu video montažu ili ste bili Spielbergov montažer - sasvim je svejedno; želite kreirati video spot u kojem Vam nitko neće govoriti što i kako, nego ćete slušati isključivo sebe i vlastitu maštu?

Onda ste upravo Vi homo sapiens kojeg Mi tražimo. Yammat poziva sve video i filmske entuzijaste na suradnju u realizaciji video spota za pjesmu "Plašiš me". Scenarij, knjiga snimanja, grafika/compositing, cast iliti likovi koji su u Vašoj verziji spota... - to su detalji o kojima krajnje odluke donosite isključivo Vi i samo Vi.

 

Ne zaboravite - u Vašoj verziji Vi ste redatelj. Vi ste, dakle, Bog i batina. Bilo da se videom/filmom bavite iz hobija, amaterski, poluprofesionalno ili profesionalno pozivamo Vas da nam se javite putem e-maila [email protected].

U Vašem e-mailu napišite par kratkih crtica o Vama i pošaljite nam eventualno link gdje bi se mogao vidjeti neki Vaš dosadašnji rad ili nekakav rad koji je i Vama samima uzor i smjer u kojem biste željeli kretati naprijed u vlastitom video svijetu. Nakon toga, poslat ćemo Vam i mp3 file singla "Plašiš me" i u dogovoru s Vama odrediti krajnji rok u kojem ćete nam dostaviti finalnu verziju Vašeg uratka. I nemojte se previše brinuti oko toga što nemate bolju kameru ili vrhunsku video montažu. Bitna nam je Vaša mašta, a ne brzina procesora vašeg računala. Od pristiglih radova ćemo potom, po našem skromnom sudu, odabrati i onaj koji nam se najviše sviđa, a isti će ujedno biti i službeni video spot za singl "Plašiš me".

Poziv je od ovog trenutka otvoren za cijeli svijet i ostaje otvoren sve do 12.03.2007.

 

… sritno i kreativno! :)