Zvijezd(ic)e na blogu

22_02_2007
Zvijezd(ic)e na blogu

Da je blog postalo popularno pisati pokazuje nam i činjenica da su neke naše ''hrvatske zvijezde'' otvorile svoje blogove. Marketing ili užitak ? Hm, u ovom slučaju to je manje bitno. Ako volite Lanu Jurčević, Luku Nižetića ili pak Ivanu Radovniković eto vam šanse da saznate nešto više o njima.

Da je blog postalo popularno pisati pokazuje nam i činjenica da su neke naše ''hrvatske zvijezde'' otvorile svoje blogove.

Marketing ili užitak ? Hm, u ovom slučaju to je manje bitno.

Ako volite Lanu Jurčević, Luku Nižetića ili pak Ivanu Radovniković eto vam šanse da saznate nešto više o njima.

Na Laninom blogu možete naći njezine spotove, pa čak i poneki ne objavljeni spot, pregršt njenih fotografija, događaja sa gaža i iz privatnog života. A što o ljubavi kaže Lana, pročitajte na njenom blogu.



Jedino ljubavi nikada ne dobijemo koliko želimo... ali i jedino što ne dajemo dovoljno je ljubav. Ja možda nisam prava osoba koja može potvrditi ovu teoriju svojim ljubavnim životom, ali vjerujem da pravu ljubav svatko može prepoznati, a kasnije je samo na nama što ćemo s njom... Nije uvijek lako biti sam sebi dovoljan i sretan s ostalim stvarima koje imaš. A ljubav... ona dođe kad - tad. O njoj se ne priča, ne planira se, ona se događa. Onaj koji voli, vjeruje i u nemoguće...

Lani se u bloganju pridružio i Luka Nižetić, na njegovom blogu isto uz pregršt fotografija i videa možete saznati neke pojedinosti koje možda i niste znali o Luki, naime Lukin glavni specijalitet su tripice koja mama Tamara – kako kaže Luka: ''Pre dobro napravi''.



Prvo kad san stiga popija san kavu sa sestron.. i to na bačama u žbirca..pun do čepa..jedva smo uvatili stol..sidili smo dvi ure i bogami se lipo napričali( baš mi je falila sestra i čaša(bačva) razovora s njom).. a onda smo trčali doma da stignemo na njenu emisiju MAPET SHOW na radio dalmaciji..a kad san uša u kuću- šta me dočeka za ručak!!??..TRIPICEEEEEE..ta mala slatka criva (a posebno janjeća su delikatesna)..mmmmmmmmmm.. obožavan ih..majka uvik svom sinu nešto lipo skuva za doček..ŽIVILE MATERE!!!! a posebno moja TAMARA!!!!!!! teća tripica je trajala jako kratko..u dva puta san smlavija sve( ne znan jel se vama događa kad nešto užasno volite da se toliko najedete da van se riga posli i da imate velike bolove u želucu neko vrime..ja to halapljivo gutan ka da će mi pobić..

Ako ste zaboravili Story-evu zvijezdu Ivanu Radovniković prava je šansa da odete na njen blog i vidite što se sa njom događa, što radi Ivana, kako živi i koji glazbeni uradak nam sprema.


A sada bi bilo red da vam kažem zašto sam toliko ubijena ova 2 tjedana (uz ono što mi je sve što je moglo poći po krivu i pošlo)… Uglavnom, kako smo napokon završili snimanje pjesme za Doru («Samo probaj») koju smo snimali brzinom munje jer postoji službeni rok za prijavu pjesme. To je bilo taman negdje nakon Božića kada sam odrađivala promociju Božićnog albuma koji je sniman mjesec ranije, tako da nakon što sam se vratila od doma gdje sam doslovno provela svaku noć do jutra vani, nije ni čudo da sam se razboljela i preležala par dogovorenih koncerata i Novu godinu, i snimala pjesmu sa upaljenim grlom…

napisala: tvojnetko