The Ramp

19_05_2005
The Ramp

The Ramp je Hrvatski skejterski sajt... ime je o sajtu koji postoji od 2002 godine. Nakon duže stanke sa radom stranica je ponovno online sa novim dizajnom i bogatijim sadržajem. Na stranici ćete naći glazbene recenzije, recenzije skejt videa, fotografije, intervijue, event reporte, novosti o hrvatskoj skejt sceni!

The Ramp je Hrvatski skejterski sajt... ime je o sajtu koji postoji od 2002 godine. Nakon duže stanke sa radom stranica je ponovno online sa novim dizajnom i bogatijim sadržajem. Na stranici ćete naći glazbene recenzije, recenzije skejt videa, fotografije, intervijue, event reporte, novosti vezane za hrvatsku i svjetsku skejt scenu i slicno...

"...Ja imam reć da sam ja tek položio, da sam se prvi dan vozio. fiu sam vidio kad je kretao u malom twingu i nije mogao krenut nego mu se gasio, a ja sam bio u teskom prometu, ogromna guzva, i slučajno sam, ono, zaboravio vratit u nižu brzinu, a trebao sam gasa dodat, i izgasio mi se auto slučajno. ekipa nezna ni vozit auto a nesto seru koji su bili samnom u autu.."

Svakako "ćirnite" : The Ramp - croatian skateboard site