18. Dani volonterskog rada

20_05_2015 / 15:33h  |  Autor: I. Z.
18. Dani volonterskog rada

Manifestacija Dani volonterskog rada održat će se u Splitu 22. i 23. svibnja, a uključit će prezentacije primjera dobre prakse volontiranja i humanitarno-prodajnu izložbu.

Manifestacija Dani volonterskog rada, koju 18. put za redom organizira Udruga Mi - Split/ Volonterski centar Split, održat će se 22. i 23. svibnja 2015. godine.

Splitski je program podijeljen na dva dijela. 22. svibnja od 11 do 13 sati održat će se, u Sveučlišnoj knjižnici u Splitu (velika dvorana, sjeverni toranj, 2. kat),  prezentacije primjera dobre prakse volontiranja učenika u osnovnim i srednjim školama. Gosti govornici su profesori – voditelji volonterskih klubova u školama.

23. svibnja od 9 do 13 sati održat će se, na splitskim Prokurativama, tradicionalna humanitarno-prodajna izložba uz zabavni program. Humanitarna je akcija ove godine usmjerena udruzi Glazbene niti ljubavi, koja promiče ljubav prema glazbi kod djece i mladih.

Osnovna je vrijednost ove tradicionalne manifestacije solidarnost koja osnažuje pojedinačni trud različitih organizacija i osoba. Ovogodišnji dani održavaju se u sklopu nacionalne manifestacije Hrvatska volontira, u organizaciji Hrvatske mreže volonterskih centara i Mreže mladih Hrvatske.

Otkazana humanitarno-prodajna izložba!

Izložba koja je trebala biti održana 23. svibnja od 9 do 13 sati na splitskim Prokurativama otkazana je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.